NEMA ŽENE KOJA OVO NE BI POŽELJELA DA OBUČE: Kraljica Letizia u kombinaciji iz "Zare" za kojom bi se svako okrenuo (FOTO)

Kraljica Letizia je za ovu priliku izvadila iz ormara svoju staru kombinaciju iz "Zare".

  • Žena

  • 15. Maj 2021  15. Maj 2021

  • 0

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI otputovali su u španski grad Olivu kako bi pjesniku Franciscu Brinesu uručili nagradu "Miguel de Cervantes" za književnost koju je osvojio krajem prošle godine. Ovo najprestižnije špansko priznanje za književnike dodjeljuje špansko Ministarstvo kulture i sporta uz novčani iznos od 125.000 eura.

S obzirom na to da je 89-godišnji pjesnik u poznoj životnoj dobi, ceremonija uručenja nagrade održana je u njegovom domu.

Kraljica Letizia je za ovu priliku izvadila iz ormara svoju staru kombinaciju iz "Zare", piše Zadovoljna.hr.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia u društvu pjesnika Francisca BrinesaKralj Felipe VI i kraljica Letizia u društvu pjesnika Francisca Brinesa (Foto: AFP PHOTO/CASA DE S.M. EL REY /HANDOUT)

Narandžasti komplet sastavljen od hlača sa malim bočnim prorezima i asimetrične bluze dugih rukava, prvi put je javno nosila u martu 2019. godine prilikom svoje prve službene posjete Argentine, a odjenula ju je za sastanak s članovima zajednice Španaca koji žive u Buenos Airesu.

Kraljica LetiziaKraljica Letizia (Foto: Guliver Image)

S obzirom na to da su u pitanju odjevni komadi u uistinu jarkoj i upečatljivoj nijansi, nije ni čudno da je ova kombinacija uvijek u centru pažnje i gotovo da nema osobe koja je ne bi primijetila ili se okrenula za njom.

Letizia je uvijek spremna za igru s bojama te je njezin ormar prepun efektnih nijansi, a to je još jedan razlog zašto su njezina modna izdanja tako zanimljiva.

Komplet iz ZareKomplet iz "Zare" (Foto: Zara)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...