SENIDAH OŠTRO REAGOVALA NA PODRŠKU IZRAELU: "Koji k****, ne u moje ime, Slovenijo!"

Pjevačica crnogorskog porijekla, s adresom u Sloveniji, danas je na svom Instagram profilu osudila postavljanje zastave Izraela na zgradu Vlade Republike Slovenije.

  • Estrada

  • 15. Maj 2021  15. Maj 2021

  • 0

Senida Hajdarpašić, slovenska pjevačica crnogorskog porijekla, poznatija kao Senidah, danas je na svom Instagram profilu osudila postavljanje zastave Izraela na zgradu Vlade Republike Slovenije.

Navela je kako osjeća stid zbog ovog postupka.

- WTF Slovenija? (Sleng u prevodu: Koji k****, Slovenijo?) Sramota me je objaviti ovu fotografiju. Naročito danas me stid što sam državljanka ove zemlje - napisala je u opisu.

U potpunosti se ogradila od ovog čina i poručila: "Ne u moje ime, Slovenijo!!!"

Ranije je Vlada Slovenija objavila:

- U znak solidarnosti, mi smo istakli zastavu Izraela na zgradi Vlade. Osuđujemo terorističke napade i stojimo uz Izrael.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...