PUCNJAVA U SARAJEVU: Uhapšena jedna osoba...

Uviđaj na mjestu događaja su obavili službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju dokumentovati spomenuto krivično djelo.

  • Hronika

  • 17. Maj 2021  17. Maj 2021

  • 0

Sarajevska Treća policijska uprava obaviještena je da su 16. maja 2021.godine u 4:50 sati ulici Hamdije Čemerlića, u općini Novo Sarajevo, nepoznate osobe koristile vatreno oružje.

Tom prilikom nije bilo povrijeđenih osoba niti materijalne štete.

“Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, policijski službenici su istog dana u 8:55 sati pronašli i uhapsili osobu inicijala K. Š. (1980.) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela izazivanje opće opasnosti iz člana 74. ZONDINOM-a Kantona Sarajevo.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a muškarac je predat u prostorije Jedinice za osiguravanje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Uviđaj na mjestu događaja su obavili službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju raditi na dokumentovanju spomenutog krivičnog djela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...