ZENIČANI SE VALJAJU OD SMIJEHA: Gradonačelnik Kasumović dobio tortu u obliku zastave BiH, ali jedan detalj je URNEBESAN! (FOTO)

Nakon velikog i ujedno historijskog događaja koji se proteklog vikenda desio u Zenici, kada se odbojkaška reprezentacija BiH plasirala na Evropsko prvenstvo, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović danas je u svom kabinetu obradovan posebno dizajniranom tortom, piše Zenicainfo.ba.

  • Show

  • 17. Maj 2021  18. Maj 2021

  • 3

Tim povodom, Kasumović je uputio riječi zahvale bosanskohercegovačkim odbojkašicama i kompletnom timu:

“Kao znak zahvalnosti za gostoprimstvo i podršku koja im je ukazana u našem gradu, reprezentativke Bosne i Hercegovine u odbojci, stručni štab i rukovodstvo Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine na čelu s predsjednikom Alijom Fatićem danas su me obradovali posebno dizajniranom tortom.

Sretan sam i ponosan što je u Zenici ispisana još jedna lijepa strana historije bosanskohercegovačkog sporta.

U ime svojih sugrađana i u svoje lično ime čestitam Edini Begić, Milani Božić, Ajli Hadžić, Anđelki Radišković, Iman Isanović, Jeleni Mlađenović, Dajani Bošković, Eleni Babić, Ajli Paradžik, Edini Selimović, Žani Dragutinović, Eli Klopić, Milici Ivković i Dženiti Rašidović, kao i selektoru Stevanu Ljubičiću i njegovim saradnicima na historijskom plasmanu na Evropsko prvenstvo. Ubijeđen sam da ćete i na najvećoj kontinentalnoj smotri dostojno predstaviti svoju domovinu, a mi u Zenici radujemo se što ćemo vas od 30. maja do 06. juna ponovo imati priliku gledati u našoj Areni protiv rivalki iz Portugala, Estonije i Latvije”, kazao je gradonačelnik Kasumović.

alt

Međutim, na Kasumovićevu objavu brzo su reagovali čitaoci koji su primjetili da je gradonačelnik Zenice dobio na poklon tortu na kojoj je nacrtana zastava BiH sa Davidovom zvijezdom, a ne sa petokrakom kako bi trebalo biti. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...