"ONE SU KRALJICE, ZAPALILE SU ROTTERDAM I PODIGLE PUBLIKU…": Hrvati oduševljeni nastupom djevojaka iz Srbije, pogledajte nastup "Hurricana" na Euroviziji…

Srpske predstavnice, grupa "Hurricane" sa pjesmom "Loco, loco" ušle su u finale Eurovizije.

  • Estrada

  • 21. Maj 2021  21. Maj 2021

  • 1

Srpske predstavnice, grupa "Hurricane" sa pjesmom "Loco, loco" energično su podigle Ahoy arenu na noge. Jednostavni vizuali na početku izmjenjivali su crvenu i bijelu boju

Dodali su pirotehniku i zatim i virtuelnu disko-kuglu. Kako je pjesma dalje išla, vidjelo se da grupa uživa i radi sve kako bi prošle u finale, pišu hrvatski mediji.

Trojka je u crnim outfitima plesala i pjevala, vrteći se po pozornici s bliještećim lightshowom. Publika je vrištala i razveselila se njihovom poviku na kraju "Hajde!".

Na Twitteru nisu samo fanovi uzbuđeni nego i službeni Twitter Eurovizije.

Puno ih ljudi uspoređuje s drugim grupama, npr. s "Little Mix", "Destiny Child", pa čak i s "Powerpuff Girls", jer kažu da imaju "istu eneriju".

- Kraljice Eurovizije - rekao je neko na Twitteru.

 

Pogledajte nastup grupe "Hurricane" na Euroviziji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...