PRVOSTEPENA PRESUDA: Lukač zbog premlaćivanja djevojke dobio drakonsku kaznu

Optuženi se tereti da je od 5. do 8. decembra 2020. godine u porodičnoj kući u općini Novi Grad, u kojoj je stanovao zajedno s djevojkom A. J., više puta je udarao po tijelu pesnicom.

  • Hronika

  • 21. Maj 2021  21. Maj 2021

  • 0

Općinski sud Sarajevo oglasio je krivim Meldina Lukača za krivično djelo teška tjelesna povreda i osudio ga prvostepeno na četiri godine i šest mjeseci zatvora.

Optuženi se tereti da je od 5. do 8. decembra 2020. godine, u porodičnoj kući u općini Novi Grad u kojoj je stanovao zajedno sa djevojkom A. J., više puta je udarao po tijelu pesnicom na kojoj se nalazio bokser te vrhom cigarete nanio joj opekotine, ali i teške tjelesne povrede, prenosi Klix.

Nakon izricanja presude, Sud je optuženom produžio pritvor, objavljeno je na službenoj stranici Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...