PROCURILI SNIMCI IZ SVLAČIONICE: Veliko slavlje igrača Milana, ali Italija bruji o potezu reprezentativca BiH

Prvi put nakon 2013. godine Milan će igrati u Ligi prvaka.

  • Šareni svijet

  • 24. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 0

"Rossoneri" su sezonu Serije A završili na drugom mjestu. Dugo vremena su bili i legitiman kandidat za Scudetto, ali su na kraju strepili i za Ligu prvaka, koja je osigurana u posljednjem kolu s dva gola iz penala Francka Kessieja protiv Atalante.

Kako to obično biva u modernom fudbalu, u svlačionici je uslijedilo veliko slavlje, a sve je objavljeno i na društvenim mrežama.

Proslava "Rossonera" je potpuni hit. Igrači su slušali himnu Lige prvaka i poredali su kao da utakmica tek treba početi.

Međutim, pažnju su privukle njihove poze. Tako je Rade Krunić stajao mirno s limenkom piva u ruci, dok su neki "skakutali" od nestrpljenja.

Kako se himna bližila kraju, uslijedilo je veliko slavlje, što je na neki način i razumljivo, jer će mnogi igrači "Rossonera" sljedeće sezone prvi put osjetiti igranje Lige prvaka.

Inače, sa sedam titula prvaka Evrope, Milan je jedan od najuspješnijih timova elitnog takmičenja i mnogi će reći da se konačno vratio tamo gdje i pripada.

Originalna proslava Rossonera, a Bosanac k'o Bosanac - mora biti drugačiji od ostalih

Krunić se naigrao ove sezone. Iako je uglavnom šansu čekao s klupe, uspio je skupiti 38 nastupa, upisati dva gola i tri asistencije te je dao svoj doprinos uspješnoj sezoni kluba sa San Sira. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...