RAZLIKA JE OČITA: Poznate žene koje nikad nisu priznale estetsku korekciju nosa (FOTO)

Među njima je i španska kraljica Letizia.

  • Žena

  • 24. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 0

Gledajući fotografije savršenih slavnih ljepotica, često se osjećamo pomalo nesigurno. Međutim, zaboravljamo da je njihovo "savršenstvo" ponekad rezultat rada plastičnih hirurga. I dok neke poznate dame ne skrivaju svoje korekcije i otvoreno o njima pričaju u javnost, mnogo je onih koje nikad nisu priznale svoje (očite) estetske operacije.

Među njima je i španska kraljica Letizia.

Na starim fotografijama jasno se vidi kako je Letizia korigirala nos. I dok se stručnjaci za estetsku hirurgiju slažu kako je korekcija nosa očita, lome se koplja oko toga je li kraljica korigirala i bradu, piše Zadovoljna.hr.

Dok jedni tvrde kako se podvrgnula mentoplastici, drugi smatraju kako je u pitanju samo vizuelni dojam koji je nastao zbog preoblikovanja nosa. Kraljica Letizia nikada nije komentirala ove navode, ali kada je u pitanju nos – slike ne lažu i jasno je da je operiran.

Kraljica Letizia danas ima vidno drugačiji nosKraljica Letizia danas ima vidno drugačiji nos (Foto: AFP)

Bella Hadid otišla je u drugu krajnost. Ona je, pak, opovrgnula glasine da se podvrgnula plastičnim operacijama (uključujući operaciju nosa) iako je i više nego očito kako promjene na njezinom licu, jednostavno, ne mogu biti djelo majke prirode.

- Ljudi misle da sam svašta operisala. Znate što? Možemo skenirati moje lice. Ja se bojim i filera. Ne bih željela time uništiti svoje lice - kazala je u intervjuu za "InStyle".

Bella HadidBella Hadid (Foto: AFP)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...