OPASNA JE SEVE: Pričalo se da su imali aferu, a sada su ponovo zajedno, EVO S KIM JE VIĐENA SEVERINA

Severina Kojić uslikana je u centru Beograda, u jednom restoranu.

  • Estrada

  • 24. Maj 2021  24. Maj 2021

  • 1

Pjevačica je bila u muškom društvu, u kojem su, između ostalih, bili njen bivši-sadašnji menadžer Tomica Petrović, kao i kompozitor Filip Miletić.

Severina se pojavila bez šminke, u crnoj haljini, a dok je razgovarala sa prijateljima uglavnom je bila ozbiljnog izraza lica.

Prekoputa nje sjedio je Tomica Petrović, njen menadžer, s kojim je nedavno obnovila saradnju, dok je pored pjevačice bio Filip Miletić, autor brojnih Severininih pjesama, piše Blic.rs.

altFoto: Blic

Severina i Filip sarađuju dugi niz godina, ali se svojevremeno šuškalo da je među njima postojalo i nešto više od poslovne saradnje.

Naime, 2012. godine mediji su pisali da su Severina i Filip imali aferu.

- To je bio trenutak slabosti, zbog kojeg su oboje platili ceh. Severina je žena kojoj je teško odoljeti, a to znaju svi oni koji su ikada sarađivali s njom. Nije čudno što ni Filip nije ostao ravnodušan, a prilika je bilo suviše. Jednostavno, dogodilo se. Jedino što oboje nisu mogli ni da sanjaju kakve će posljedice njihova neobavezna kombinacija imati – tvrdio je tada izvor za domaće medije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...