SANDŽAK NA NOGAMA: U Novi Pazar iz Beograda stigla najgora moguća vijest...

Novopazarci godinama imaju problema s finansijama, ali ovakav ishod nisu očekivali.

  • Sport

  • 26. Maj 2021  26. Maj 2021

  • 0

Fudbalski klub Novi Pazar nije dobio licencu za nastup u srbijanskoj Superligi naredne sezone, javlja "Sportklub".

Drugostepena komisija u postupku licenciranja klubova odbila je na sjednici žalbu Novog Pazara pod obrazloženjem da je neblagovremena.

Iako su predstavnici kluba dostavili dokaze o isplati dugovanja i sporazumu sa povjeriocima, usljed nepoštivanja rokova, odgovor drugosteopenog organa bio je negativan, a komisija se nije ni bavila cjelokupnim slučajem te će o sudbini Novog Pazara odlučivati Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Novopazarci godinama imaju problema s finansijama i to je glavni razlog što nisu dobili licencu.

Oni su sezonu završili s bodom više od Rada, koji je ispao u niži rang, ali čini se da će Rad na kraju ipak ostati u ligi, mada u Novom Pazaru ne gube nadu i vjeruju da će na kraju ipak dobiti neophodnu licencu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...