KARLEUŠA BRUTALNO RASPALILA PO CECI: "Žena ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba..."

I iako već dugo vremena nismo ništa čuli o njihovim dramama, sada je Karleuša na Instagram profilu otvoreno napala svoju najveću estradnu neprijateljicu.

  • Estrada

  • 27. Maj 2021  27. Maj 2021

  • 1

Srbijanske estradne zvijezde Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović već se godinama natežu po sudu, a čini se da svoje nesuglasice nikada neće riješiti. 

"Godinama sam se sudski branila od perfidnih napada ove žene, nisam mogla razumeti Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog poznatog po kriminalu i nanogici, ženu koja je bila usko povezana s ubicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba... Bila sam u fazonu WTF SRBIJO?", započela je Jelena na svom storyju. 

alt

"Bolela me nepravda, jer su mediji perfidno uvek mene pokazivali kao negativca iako mrava nisam zgazila, a veličali ovu zatvorsku pticu, koja je na račun tobožnjeg patriotizma i velikosrpstva skupljala jeftine poene primitivaca. Sada, kada je vidim ovakvu, sada kada nikog više ne zanima, sada kada pjeva pod šatorom i po kafićima, sada kada postoji u medijima samo ako se zakači za mene, osećam sažaljenje. Vreme i karma reše sve", napisala je Jelena uz Cecinu fotografiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...