"SB" U BZK “PREPOROD”: Otvorena izložba "Diplomatski put Alije Izetbegovića", ovo su detalji... (FOTO)

Ulaz na izložbu je slobodan.

  • Kultura

  • 28. Maj 2021  28. Maj 2021

  • 0

U Sarajevu je otvorena izložba fotografija "Diplomatski put Alije Izetbegovića", koju organizuje JU Muzej “Alija Izetbegović” u saradnji sa BZK “Preporod”, gdje se izložba i održava.

Posjetioci u okviru izložbe imaju priliku upoznati se s radom Alije Izetbegovića u kontekstu jačanja pozicije Republike Bosne i Hercegovine na međunarodnom planu.

Izložba je podijeljena na tri dijela: period prije agresije, ratni put i postdejtonsko razdoblje diplomatskog djelovanja prvog predsjednika Predsjedništva BiH.

Ulaz na izložbu je slobodan.

Fotoreporter "Slobodne Bosne" bio je na licu mjesta, pogledajte u fotogaleriji šta je zabilježio.

("SB")

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...