OVO JE STRAŠNO: Objavljen snimak vršnjačkog nasilja iz jedne mostarske škole, SUMNJA SE NA SINA DIREKTORICE (VIDEO)

Slučaj, kako prenose mediji nije prijavljen ni policiji, niti Centru za socijalni rad, a mladi napadač školsku godinu završava s primjerenim vladanjem.

  • Hronika

  • 29. Maj 2021  

  • 0

Video vršnjačkog nasilja snimljen Osnovnoj školi "Bijelo Polje" u Potocima kod Mostara, uvelike se proširio na društvenim mrežama te izazvao zgražanje i brojne osude. Ipak, nadležno dosad nisu reagovali.

Na snimku je navodno sin direktorice škole koji fizički napada kolegu u školskoj klupi, prenosi portal Hercegovina.info.

Naknadno je dijete s ozljedama oka pušteno kući, a da niko nije oizvijestio roditelje, koji su naknadno, vidjevši sinove modrice zvali razrednicu, nakon čega je uslijedio i sastanak u školi.

Slučaj, kako prenose mediji nije prijavljen ni policiji, niti Centru za socijalni rad, a mladi napadač školsku godinu završava s primjerenim vladanjem.

Roditelji su od resornog ministra Rašida Hadžovića tražili inspekcijski nadzor.

Direktorica škole Azra Šoše izjavila je kako je škola uradila sve što je u njihovoj nadležnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...