NI NAJBOLJI BH. TENISER NIJE MOGAO ODOLJETI: Ovo su fatalne sestre koje su zavele Džumhura i Petrovića, jedna već očekuje bebu…

Obje sestre u posljednjih šest godina, nakon izlaska iz "Big Brother" kuće, žive u Beogradu.

  • Estrada

  • 01. Jun. 2021  01. Jun. 2021

  • 1

Tina Šegetin (30) objavila je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografija s novim dečkom, no krila mu je identitet. Dečko je pozirao ili iz profila ili sa sunčanim naočalama na licu.

Riječ je o srbijanskom teniseru Danilu Petroviću (29). Budući da je njena starija sestra Barbara (31) u vezi s bosanskohercegovačkim teniserom Damirom Džumhurom (28), s kojim očekuje dijete, nagađa se da je upravo ona upoznala Tinu s novim dečkom.

Tina se rastala prije dvije godine, nakon godinu i pol dana braka s Racom Jovanovićem (34) iz Crne Gore. Vjenčali su se nakon samo pola godine veze. Nakon razvoda, Tina nam je rekla kako je prekid bio sporazuman.

Obje sestre Šegetin u posljednjih šest godina, nakon izlaska iz "Big Brother" kuće, žive u Beogradu. Ondje su planirale i otvoriti salon za uljepšavanje.

24sata

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...