HLADAN TUŠ IZ ITALIJE: Kraj za reprezentativca BiH u Milanu, Rade Krunić ovo nije zaslužio...

Bosanskohercegovački fudbaler odigrao je ove sezone ukupno 38 utakmica i ostvario učinak od dva gola i tri asistencije, ali bio je dio ekipe koja je izborila plasman u Ligu prvaka.

  • Sport

  • 01. Jun. 2021  01. Jun. 2021

  • 0

Italijanski mediji tvrde da tim sa San Sira želi u svoje redove dovesti sjajnog vezistu Udinesea Rodriga De Paula pa će prodajom fudbalera pokušati da sakupi novac koji za Argentinca traži tim iz Udina.

Među onima koji bi mogli biti žrtvovani je i reprezentativac Bosne i Hercegovine i rukovodstvo Milana ga namjerava prodati u narednom periodu.

Krunić je član Milana postao prije dvije godine. Stigao je iz Empolija za gotovo devet miliona eura, a u italijanskom velikanu uglavnom šansu za igru dobija s klupe.

Bosanskohercegovački fudbaler odigrao je ove sezone ukupno 38 utakmica i ostvario učinak od dva gola i tri asistencije, ali bio je dio ekipe koja je izborila plasman u Ligu prvaka.

Problema oko pronalaska novog kluba Krunić ne bi trebao imati. Italijanski mediji navode kako on ima ogroman broj ponuda na stolu, a vidjet ćemo kakvu će cijenu "Rossoneri" za njega postaviti.

Sigurno je da ta cifra neće biti ispod devet miliona, koliko je i plaćen, a treba svakako spomenuti da su interes za njega prethodnih mjeseci najviše pokazivali Torino i njemački bundesligaš Freiburg.

Rade Krunić karijeru je počeo u Sutjesci iz Foče. U inostranstvu je od 2013. godine, kada je otišao u srbijanski Donji Srem.

U karijeri je sjajni 27-godišnji fudbaler nastupao još za Veronu, Borac Čačak i Empoli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...