NESTVARNA UTAKMICA SLOVENSKOG ČAROBNJAKA: Pogledajte kako je Luka Dončić razbio L. A. Clipperse i doveo Dallas na korak od prolaska dalje...

Najzanimljivije na NBA parketima sinoć je bilo u Staples centru na meču između Clippersa i Mavericksa.

  • Sport

  • 03. Jun. 2021  03. Jun. 2021

  • 0

Gosti su slavili sa 100:105 najviše zahvaljujući fenomenalnom Dončiću.

Slovenski košarkaš meč je zavšio sa 42 poena. Imao je 14 asistencija i osam skokova te je tako svom timu donio treću pobjedu u seriji pa su Mavsi na korak od prolaska dalje.

Kod Clippersa su se očekivano istaknuli George sa 23 te Leonard sa 20 poena, što ovom timu nije bilo dovoljno za pobjedu. Priliku da potvrdi prolazak Dallas će imati za dva dana na svom parketu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...