U JAVNOST ISPLIVAO SNIMAK: Čeda Jovanović šutira automobil i psuje... (VIDEO)

Jovanović je tokom policijskog uviđaja šutirao automobil i tvrdio da su za sve krivi navijači Crvene zvezde, za koje tvrdi da su ga napali.

  • Regija

  • 04. Jun. 2021  04. Jun. 2021

  • 2

Lider LDP-a Čedomir Jovanović u srijedu je oko 22 sata napravio incident u jednom restoranu brze hrane na Novom Beogradu, koji je demolirao, a sada se pojavio i snimak na kom se vidi kako poznati političar urla na policiju, koja je ubrzo po dojavi došla na mjesto događaja.

Jovanović je tokom policijskog uviđaja šutirao automobil i tvrdio da su za sve krivi navijači Crvene zvezde, za koje tvrdi da su ga napali.

Jovanović je oko 23 sata odvezen patrolnim džipom u Policijsku stanicu Novi Beograd, a za njim je odmah potom krenula i njegova supruga, piše "Oslobođenje".

Na snimku se vidi kako Čeda Jovanović šutira automobil i psuje dok policajci ne reaguju kao da to čini obični građanin, već samo posmatraju. Na kraju snimka, vidi se kako se Jovanović naslonio na policijski automobil.

Video možete pogledati OVDJE

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...