"PREUZET ĆU BIJELU KUĆU!": Trump objavio snimak - Amerika ŠOKIRANA njegovim obraćanjem (VIDEO)

Kritičari su najnovije obećanje bivšeg predsjednika SAD-a ocijenili kao "poremećeno" i "opasno", a videosnimak se proširio društvenim mrežama.

  • Svijet

  • 06. Jun. 2021  07. Jun. 2021

  • 1

U novoj kampanji prikupljanja sredstava za Republikansku stranku, bivši američki predsjednik Donald Trump obećao je da će "vratiti" Bijelu kuću i da će republikanci preuzeti kontrolu nad oba doma Kongresa "prije nego što neki misle". To će biti nešto veoma posebno, dodao je Trump.

Snimak Trampove izjave je u petak objavljen na YouTube kanalu Nacionalnog republikanskog senatorskog komiteta, koji prikuplja sredstva, a donatorima je poslat u subotu.

Kritičari su najnovije obećanje bivšeg predsjednika SAD ocijenili kao "poremećeno" i "opasno", a video snimak se proširio društvenim mrežama.

Trumpova poruka došla je uoči konvencije Republikanske stranke u Sjevernoj Karolini u subotu uveče, kada je optužio Bidenovu administraciju zbog "uništavanja" zemlje. 

"Jedina stvar koju (demokrate) imaju je da se drže zajedno. Oni nemaju ljude poput nas koji sami odlaze i rade ono što treba", rekao je Trump.

Dok kolaju glasine oko Trampove političke budućnosti, on je u petak alarmirao kritičare kada je u jednom intervjuu rekao da je možda zainteresovan za kandidovanje za Kongres u bliskoj budućnosti, prenosi Srbijadanas. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...