"SPAKUJ STVARI, GOTOVO JE": Postavio je skrivenu kameru i otkrio da ga cura vara

Anonimni muškarac tvrdi da je svoju curu, s kojom je u vezi već šest godina, uhvatio u preljubi uz pomoć skrivene kamere koju je postavio u njihovom domu. Ubrzo je potvrdio svoje sumnje.

  • Sex i grad

  • 06. Jun. 2021  07. Jun. 2021

  • 1

U videu objavljenom na TikToku, anonimni muškarac objasnio je kako mu je bilo lako nabaviti malenu kameru, koja izgleda kao USB utikač.

Naime, već je neko vrijeme sumnjao da ga djevojka vara, ali nije imao dokaza. Tada je odlučio postaviti skrivenu kameru u njihovu kuhinju i gledati što se događa dok ga nema doma.

U videu je rekao i kako su u vezi već šest godina.Nakon što je instalirao kameru, otišao je iz stana i autom se odvezao dalje niz ulicu, a na svom mobitelu uživo je pratio što kamera snima. Uskoro je imao i što vidjeti.

Njegova cura ušla je u stan s muškarcem, a uskoro su se počeli i ljubiti.

Zgrožen onime što je vidio, poslao je snimku svojoj curi i napisao joj da je među njima gotovo te da spakujue stvari.

- Uzaludno potrošenih šest godina mog života - dodao je na kraju. 

Ipak, među 2,5 miliona onih koji su pogledali video bilo je i onih koji nisu vjerovali da je snimka prava, piše The Sun.

Neki su rekli kako se radi o dobroj glumi, a drugi su dodali kako je ona sigurno vidjela kameru i onda mu je tako htjela podmetnuti. Bilo je i onih koji su tražili da objavi njezin odgovor kako bi bili sigurni da se radi o pravoj snimci, ali on to nije napravio.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...