MLAĐE JE SLAĐE: Srbijanska pjevačica u vezi sa 21 godinu mlađim muškarcem, procurile pikanterije…

Pjevačica je srbijanskim medijima odlučila ispričati detalje o svojoj vezi i napokon stati ukraj glasinama.

  • Estrada

  • 08. Jun. 2021  08. Jun. 2021

  • 1

Veza srbijanske folk pjevačice Dare Bubamare (44) i njezinog 21 godinu mlađeg partnera Tonija od samog je početka česta tema medija. Dara je za vrijeme lockdowna objavljivala brojne njihove zajedničke fotografije s luksuznih putovanja, a nakon što ih je obrisala, počelo se šuškati o njihovom prekidu.

24sata

Pjevačica je srbijanskim medijima odlučila ispričati detalje o svojoj vezi i napokon stati ukraj glasinama.

- Sa Tonijem sam se upoznala u kafiću, dopisivali smo se duže vrijeme, ni on ni ja nismo mislili da će tako biti - prisjetila se Dara svojih početaka s Tonijem, s kojim joj se, kako kaže, poklopila energija.

- Srodne smo i dobre duše, on mene doživljava kao svoju vršnjakinju. Uvijek je volio starije žene, dosta je zreo za svoje godine - rekla je pjevačica i dodala kako Toni nema kompleks zbog njezine slave te da on ima svoj privatni biznis, kriptovalute.

24sata

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...