UŽAS U SARAJEVU: Izboden muškarac, ljekari mu se bore za život, uhapšen i...

Kako saznajemo, 29-godišnjak je sunarodnjaka izbo nožem.

  • Hronika

  • 09. Jun. 2021  09. Jun. 2021

  • 0

Sarajevska policija jučer je oko 14 sati uhapsila H. B. (1992) iz Maroka zbog sumnje da je pokušao ubiti sunarodnjaka Y. D.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Kantona Sarajevo, napad se dogodio u ulici Kenana Demirovića u Švrakinom Selu, a osumnjičeni je ubrzo pronađen i uhapšen nedaleko odatle, u Prvomajskoj ulici.

Kako saznajemo, 29-godišnjak je sunarodnjaka izbo nožem.

Povrijeđenom muškarcu pomoć je ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom je prevezen u sarajevski Klinički centar, gdje su mu ljekari konstatovali povrede opasne po život te je zadržan na liječenju.

Policija je o svemu obavijestila dežurnog tužioca te na mjestu događaja obavila uviđaj, piše Hayat.ba.

– Nakon završene kriminalističke obrade, uhapšeni će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo – kazali su u policiji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...