POPULARNI MODELI: Kupaći kostimi koji sve drže na svom mjestu (FOTO)

Uvijek popularan model su dvodijelni kupaći kostimi.

  • Žena

  • 09. Jun. 2021  09. Jun. 2021

  • 0

Produženi vikend i sunčani dani mnogima su bili dovoljan poticaj da se zapute prema moru. Iako temperature mora možda još nisu po svačijem guštu, sunčanje i brčkanje u plićaku bile su, također, dobre opcije.

S obzirom na to da će temperature i mora i zraka još rasti, a odlasci na more biti sve češći, idealno je vrijeme i za nabavku novog kupaćeg kostima.

Uvijek popularan model su dvodijelni kupaći kostimi.

Na tržištu postoji cijeli niz dvodijelnih modela kupaćih kostima, a ovaj put mi smo odlučili izdvojiti one koji sve drže na svom mjestu, odnosno modele koji su napravljeni od čvršćih materijala i koji su dublje rezani, bez popularnih tankih trakica i previše mašnica koje se lako odvežu na gornjem ili donjem dijelu.

ponudi su razne boje i uzorci pa svako može pronaći najbolju opciju za sebe, a dio onoga što se nudi, pogledajte u galeriji, piše Zadovoljna.hr.

H&M, 99,90 kn + 69,90 knH&M (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...