DOBRO JE PROŠAO: Policajac mijenjao saobraćajne znakove da bi mogao pisati kazne

Pa i nije neka kazna.

  • Šareni svijet

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 2

Njemačkog policajca uhvatili su nekoliko puta da mijenja saobraćajne znakove kako bi mogao pisati kazne za parkiranje, zbog čega sada mora raditi na administrativnim poslovima u kancelariji, što mu, vjerovatno, neće teško pasti.

Policajac je ključevima izgrebao strelicu kako bi znak izgledao kao da je na tom području zabranjeno parkiranje, a sve je to učinio, jer ga je, navodno, iznervirao jedan 43-godišnjak koji se tamo parkirao, prenosi Revija HAK.

Nakon prvog takvog prekršaja u martu, zbog kojeg je policija i priznala medijima da se službenik ponio loše, policajac je to napravio još jednom, i to na istom znaku, zbog čega sada mora raditi u kancelariji.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...