VRLO KORISNO: Jeste li znali da na WhatsAppu unaprijed možete zakazati poruke?

Zakazivanje poruka na WhatsAppu posebno korisno bi moglo biti onima koju u sklopu svog posla moraju komunicirati s klijentima koje moraju kontaktirati u određeno vrijeme.

  • HiTec

  • 11. Jun. 2021  

  • 0

Iako WhatsApp nema ugrađenu funkciju zakazivanja poruka, postoji ekstenzija koju možete instalirati i olakšati si.

Zakazivanje poruka na WhatsAppu posebno korisno bi moglo biti onima koju u sklopu svog posla moraju komunicirati s klijentima koje moraju kontaktirati u određeno vrijeme. Osim toga, ovo možete koristiti i ako se baš ne možete uvijek sjetiti rođendana i godišnjica pa čestitke možete unaprijed zakazati.

Za to ćete morati instalirati Blueticks ekstenziju za Chrome. Kako biste našli spomenutu ekstenziju morat ćete kliknuti na Chrome Web Store i u tražilicu upisati “Blueticks”. Nakon toga kliknute opciju “add to Chrome” pa na ikonicu Blueticksa i prijavite se.

Nakon što instalirate Blueticks otvorite WhatsApp u Chromeu, prijavite se i zatim odaberite grupu ili kontakt za koji želite zakazati poruku. Klinite na ikonu kraj “kućice” za pisanje i pojavit će vam se kalendar za zakazivanje poruke.

Nakon toga napišite željenu poruku i odaberite datum i vrijeme kada želite da poruka bude poslana. Potvrdite izbor klikanjem na opciju “Schedule Send”, piše MakeUseOf, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...