POLICIJA TRAGA ZA OSUMNJIČENIM ZA UBISTVO: Ukoliko vidite ovu osobu odmah prijavite (FOTO)

MUP KS moli građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju tražene osobe o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

  • Hronika

  • 11. Jun. 2021  11. Jun. 2021

  • 0

Policijski službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo su radeći na rasvjetljavanju ubistva osobe inicijala H. K., rođen u Maroku ili Libiji,počinjenog dana 10. juna 2021. godine u ul. Muje Šejte, područje općine Vogošća, a pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, došli do saznanja da postoje osnovi sumnje da je osoba koje se koristi imenom Ahmed Tarik Nabil Abdurahman, izvršilac  avedenog krivičnog djela.

Na osnovu operativnih provjera utvrđeno je da je osoba koja se potražuje muškarac, najvjerovatnije iz Egipta, starosti do 25 godina, visine oko 175 cm, mršavije tjelesne građe, odjeven u donji dio trenerke crne boje, u crnoj dukserici sa kapuljačom, na nogama je imao najvjerovatnije bijele patike, na glavi crni kačket sa obodom crvene boje i specifičnu povredu u vidu posjekotine preko desne obrve koja mu je medicinski ušivena, a ispod desnog oka ima povredu u vidu modrice, piše N1.

altIzvor : MUP KS

Molimo građane da, ukoliko posjeduju informacije o kretanju tražene osobe o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 122, 033 206 666, 033 207 777, odnosno najbližu policijsku stanicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...