AMAR OSIM O NOVOM ANGAŽMANU: "Nisam razgovarao s ljudima iz Leotara, nisu me zvali..."

"...Stan mi je blizu stadiona Leotara i to je za sada jedina dodirna tačka između mene i kluba."

  • Sport

  • 13. Jun. 2021  14. Jun. 2021

  • 0

Nakon što su se pojavile informacije da bi Amar Osim mogao postati trener trebinjskog Leotara, koji će po svemu sudeći naredne sezone igrati Premijer ligu BiH prvi put nakon 2014. godine, portal sportdc.net je kontaktirao trofejnog trenera za komentar.

"Upravo se nalazim u Trebinju. Imam stan u ovom prelijepom gradu i svaki slobodan trenutak, a sada ih imam, koristim da boravim na jugu Hercegovine. Odlično se odmaram, zaista uživam u ovom gradu. Stan mi je blizu stadiona Leotara i to je za sada jedina dodirna tačka između mene i kluba. Dakle, nisam razgovarao sa ljudima iz Leotara, nisu me zvali i ne mogu pričati o nečemu što se nije desilo", kazao je Osim tom prilikom.

Inače, on je bez posla nakon smjene u Željezničaru poslije užasnog starta proljetnog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...