DETALJI POMAHNITALOG KRVAVOG POHODA U KRAJINI: "Ne mogu da vjerujem šta si uradio..."

Kudić je presudio punici, 49-godišnjoj Ismeti Kekić, a teško je ranio ranio 25-godišnju suprugu, kojoj se ljekari i dalje bore za život. Na koncu je hitac ispalio u sebe.

  • Hronika

  • 14. Jun. 2021  14. Jun. 2021

  • 0

Poznat je identitet muškarca koji je u crno zavio mjesto Johovica kod Velike Kladuše nakon što je ubio punicu, teško ranio suprugu, a potom presudio sebi.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Nurfetu Kudiću, koji je u krvavom pohodu presudio punici, 49-godišnjoj Ismeti Kekić, a teško je ranio 25-godišnju suprugu, kojoj se ljekari i dalje bore za život. Na koncu je hitac ispalio u sebe. Kudić je davao znake života, ali je ubrzo preminuo.

Dženaza Ismeti Kekić obavit će se danas u 14 sati na mezarju u Johovici, a poznanici, rodbina i komšije još s nevjericom komentarišu Nurfetov čin.

- Još ne mogu da vjerujem, komšija, šta si uradio. Pamtit ću te samo po dobrom i kao veseljaka. Da ti Dragi Allah oprosti djela i da te uvede u dženet ako Bog da. Ne daj, Bože, nikad nikome. Ne mogu da vjerujem - jedan je od komentara na društvenim mrežama.

S druge strane, ogroman je broj onih koji se s tugom i bolom opraštaju od nastradale Ismete Kudić i pružaju podršku njenoj kćerki, kojoj predstoji oporavak i prihvatanje tragične istine.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...