MALO INSPIRACIJE: Evo kako uoči ljeta osvježiti smeđu kosu... (FOTO)

Prilikom donošenja odluke o tome koliko svjetlije pramenove želite, obavezno se posavjetujte s frizerkom.

  • Žena

  • 15. Jun. 2021  16. Jun. 2021

  • 0

Trendovi u svijetu bojenja i šišanja kose imaju razne, ponekad čudnovate nazive, međutim u cijeloj priči uvijek postoje klasici kojima ne trebaju nikakva posebna imena da bi privukli pozornost. Jedna takva bezvremenska opcija, kada je u pitanju bojenje kose, jest smeđa kosa u kombinaciji sa svjetlijim pramenovima.

Ova klasična kombinacija popularna je iz više razloga. Osim što je mogu nositi brinete svih nijansi, lako se održava i odlično izgleda tijekom cijele godine. Na jednostavan način dodaje novu dimenziju vašoj boji.

Prilikom donošenja odluke o tome koliko svjetlije pramenove želite, obvezno se posavjetujte s frizerkom. Ona će najbolje znati koja bi opcija mogla biti najuspješnija, ali i što će najbolje izgledati u kombinaciji s vašom trenutačnom bojom.

Dobra je stvar i da promjena može biti jako suptilna, toliko da će vaša kosa izgledati kao da je tek malo posvijetlila na suncu, ali i nešto odvažnija poput plavih pramenova koji će padati uz vaše lice, piše zadovoljna.hr.

Prilikom odabira nijanse dobro razmislite o tome koliko vremena želite posvetiti održavanju pramenova, a jednom kada odaberete na koji ćete način osvježiti svoju smeđu kosu, brinite se za nju prikladnim proizvodima za njegu.

Dobar kućni režim održat će vaše plave pramenove sjajnima i zdravima te produžiti razmak između dva odlaska frizeru.

Ako ste u potrazi za inspiracijom, u našoj galeriji pogledajte kako su slavne dame svoju smeđu kosu osvježile suptilnim ili manje suptilnim svjetlijim pramenovima. Imajte na umu i da će boravak na suncu tijekom ljetnih mjeseci dodatno posvijetliti vašu kosu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...