BOTOVI IMAJU PUNE RUKE POSLA: Pogledajte kako štite Vučićevog brata

Posljednjih dana, Andrej je bio aktivan u Novom Sadu, neposredno prije izbora za mjesne zajednice.

  • Regija

  • 16. Jun. 2021  17. Jun. 2021

  • 0

Vučić nikako da se odluči ko je Andrej Vučić. Da li je njegov brat, član porodice kog opozicija beskrupulozno napada ili član Izvršnog i Glavnog odbroa SNS, kako kaže Vučićev nezvanični portparol Vladimir Đukanović Đuka. Posljednjih dana Andrej je bio aktivan u Novom Sadu, neposredno pre izbora za mjesne zajednice, pa je Vučić brže-bolje otišao na televiziju da brani svog mlađanog brata.

Otišli su i botovi sa istim zadatkom, ali na Twitteru.

"Andrej Vučić voli i podržava politiku svog brata Aleksandra Vučića i zato je prisutan na sastancima SNS stranke. Šteta je što opozicija ne prihvata da ih narod ne želi, nego i dalje spletkama pokušava da prikupi sitne poene", napisala je Cecili.

"Pitaju se ovi opozicioni političari što se Andrej Vučić pojavio u Novom Sadu na dan izbora za MZ. Pljuju ga i napadaju oni koji hrabrosti nemaju da narod pogledaju u oči već se kriju iza ekrana. Ne vodi se briga o običnom čoveku udaranjem u tastaturu, već oči u oči", reče Sandra, iza ekrana

"Zna se kome ovakve sulude ideje padaju na pamet kada se pominje Andrej Vucic i razni džipovi u kojima se navodno vozio po Novom Sadu. Te ideje padaju na pamet Đilasu koji se bas tako i vozi i njegovim pulenima koji rade sve po njegovom nalogu, a sve protiv Srbije - reče Zoran," znajući da Đilasa treba pomenuti svugde, piše Direktno.rs.

"Andrej Vučić je "kriv" što je kao član Glavnog odbora razgovarao sa članovima stranke, razgovarao sa ljudima. To se ne dopada onima koji su razarali i uništavali našu zemlju. Opozicionim tajkunima smeta što SNS vodi Srbiju ka evrointegracija i putem daljeg ekonomskog rasta",  reče Jasmina, zastupnica ideologije ekonomskog tigra.

Zanimljivo je da je u gotovo svakom tvitu u kom se brani Vučićev brat tagovan Twitter nalog predjsednika Srbije. Vjerovatno da vidi minuli rad svojih vojnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...