ONA JE BOMBA: Procurile fotografije Lorisa Kariusa u društvu druge žene

Golman Loris Karius i glumica Sophia Thomalla više nisu par. On sam je objavio da su se rastali.

  • Sex i grad

  • 18. Jun. 2021  18. Jun. 2021

  • 0

Kariusa su paparazzi ulovili tokom odmora u Grčkoj s djevojkom, ali to nije bila njegova Sophia nego neka druga. Nije mu preostalo ništa drugo nego da i javno proglasi kraj veze s glumicom.

"Jučer su procurile fotografije s odmora na kojima sam viđen s drugom ženom. Nažalost, istina je, Sophia i ja smo odavno rastavljeni. Žao mi je što se stvari sada raspadaju i želio bih da se izvinim zbog toga", napisao je golman.

Na pitanje Njemačke novinske agencije, Thomalla je rekla: "Vidjela sam te slike, naravno. O ovome mogu reći samo jedno: mi smo rastavljeni ljudi."

"Sad može da radi šta god želi, da bude s kim želi, nije više moj dečko", poručila je Sophia.

Ova 31-godišnja glumica ranije se privremeno preselila u Istanbul zbog njihove veze kada je Karius bio na posudbi u Bešiktašu. Golman Liverpoola nedavno je branio na posudbi u Union Berlinu, a nije poznat njegov status za narednu sezonu.

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...