OTKUD TOLIKI PREZIR: Koemanu je još samo nešto ostalo da uradi Pjaniću

Prema Corriere dello Sporta, postoji opcija da se Pjanić vrati u Juventus na dvogodišnju posudbu.

  • Sport

  • 19. Jun. 2021  19. Jun. 2021

  • 2

Miralem Pjanić trebao bi ovog ljeta napustiti Camp Nou, a prema svemu sudeći vratit će se u Juventus.

Navodno, trener Barcelone Ronald Koeman čini sve da naš veznjak ode iz kluba zajedno sa Carlosom Alenom, a sve kako bi u klub doveo drugog veznog fudbalera.

Prema Corriere dello Sporta, postoji opcija da se Pjanić vrati u Juventus na dvogodišnju posudbu, a Blaugrana je spremna pomoći da se taj transfer ostvari, tako što su spremni plaćati dio godišnjih primanja koja iznose 6.5 miliona eura.

Također, ovaj italijanski list tvrdi kako je povratak Massimilijana Allegrija na klupu Stare dame podigao još veće šanse za njegovim povratkom u redove kluba iz Torina.

Pjanić je za Barcelonu u prošloj sezoni upisao 30 utakmica, ali nije uspio da postigne niti jedan pogodak, prenosi "Raport.ba".

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...