MUP KS BRZO REAGOVAO: Murizu Memiću osigurana zaštita nakon prijetnji smrću

Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana Memića, zahvalila je komandiru PU Ilidža i komesaru MUP-a KS na brzoj reakciji nakon što su danas njenom ocu Murizu Memiću upućene prijetnje ubistvom.

  • Hronika

  • 20. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 1

Ministarstvo unutrašnjih poslova KS je nakon prijetnji dao zaštitu Murizu Memiću.

Arijana Memić sestra ubijenog Dženana Memića zahvalila se komandiru PU Ilidža i komesaru MUP-a KS na brzoj reakciji, a nakon što su danas upućene prijetnje ubistvom njenom ocu Murizu Memiću.

Arijana je napisala kako ovakve osobe i njihov rad polako vraćaju njihovo povjerenje u institucije, pa im se javno zahvalila i zaželila da nastave raditi tako profesionalno.

Objavu prenosimo u cjelosti:

Kada institucije rade svoj posao, ništa nije problem.

Pošto smo prijavili prijetnje smrću upućene mom ocu i nakon što je dao izjavu u Krim službi MUP-a KS, isti su reagovali izrazito profesionalno i korektno. Obavijestili su kantonalnog tužioca, te je Muriz tražio da se obavjesti i dežurni državni tužilac.

Komandir PU Ilidža nije bio u smjeni, ali je došao u stanicu odmah nakon što su mu za ovu prijavu javili.

Također nam je obećana zaštita u vidu patrole!

Ovim putem im se želimo zahvaliti, komandiru PU Ilidža i komesaru MUP-a KS. Polako vraćaju naše povjerenje u institucije, pa im želimo da nastave raditi tako profesionalno.

A sa ili bez pomoći institucija, mi na Muriza ne damo.

i bez pomoći institucija, mi na Muriza ne damo, prenosi Pressmedia.ba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...