PREDSJEDNIK POKRETA "CRNO NA BELO" OBJAVIO: Evo dokaza o sprezi režima Vučića i Velje Nevolje... (FOTO)

Na svom Twitter nalogu advokat Terzić je napisao da se radi o dokazima u pisanom obliku, "što priči daje čudan tok".

  • Regija

  • 21. Jun. 2021  21. Jun. 2021

  • 0

Bivši potpredsjednik FK Partizan i predsjednik pokreta "Crno na belo" Vladimir Vuletić objavio je da posjeduje dokaz o potencijalnoj sprezi režima Aleksandra Vučića s kriminalnim klanom Veljka Belivuka.

- "Crno na belo" i Pokret Buđenje Vladimira Terzića su u posedu materijalnog dokaza potencijalne direktne sprege režima Aleksandra Vučića sa mafijaškim poslovima navijačke grupe Veljka Belivuka - objavio je Vuletić na Twitteru.

On je dodao da u SBPOK uskoro mora neko drugi, a ministru unutrašnjih poslova poručio je:

- Nesrećni Vuline, zar građani da rade Vaš posao!?

Na svom Twitter nalogu advokat Terzić je napisao da se radi o dokazima u pisanom obliku, "što priči daje čudan tok".

Na opasku jednog komentatora da se ipak radi o "potencijalnom" dokazu, Vuletić kaže da će to prepustiti Tužilaštvu da okvalifikuje, piše Direktno.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...