ISPLIVAO JEZIVI SNIMAK PUCNJAVE U ČAČKU: Prišao muškarcu pa hladnokrvno ispalio više metaka u njega! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak pucnjave u Čačku, u kojoj je ranjen M. Š. (27), a napadač je pobegao u nepoznatnom pravcu.

  • Hronika

  • 21. Jun. 2021  22. Jun. 2021

  • 3

Pucnjava se desila u jednom kafiću u Čačku, a ranjeni M.Š. ima 27 godina i poznat je po nadimku Šele. 

Na snimku se vidi napadač koji nosi masku protiv koronavirusa i prilazi M.Š, koji je sjedeo u bašti kafića i kako se čini, poznaje osobu koja je pucala. Napadač je, potom, izvadio pištolj i nekoliko puta samo prijetio, da bi na kraju povukao obarač i zadao mu dvije prostrelne rane.

Mladić poznat kao Šele na kratko je završio na zemlji, ali ubrzo je uspio da se pridigne i pobjegne od napadača, koji je krenuo za njim. Treću prostrelnu ranu je, pretpostavlja se, zadobio u bijegu.

Na snimku se, takođe, vide dva muškarca koje sjede u bašti i reaguju tek kada mladić kreće da bježi.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...