ŽESTOKE KRITIKE ZBOG KOMENTARA IRME BARALIJE: "Malo mi je nezgodno kad vidim slike iz naše posjete gradonačelnice Sarajeva"

U komentaru ispod fotografije Baralija je navela poređenje kako je Benjaminina slika s Draškom kao fotografija s vjenčanja, dok je, pak, njena slika s Kordićem kao fotografija nakon dvoje djece.

  • Politika

  • 22. Jun. 2021  23. Jun. 2021

  • 11

Povodom današnje posjete gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić Banjoj Luci, gradska vijećnica Grada Mostara Irma Baralija se oglasila na svom Facebook u kome je podijelila fotografije Benjamine Karić u posjeti Mostaru na kojoj se nalazi sa gradonačelnikom Kordićem i njenu fotografiju sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem. 

Baralija je napisala kako joj je malo nezgodno sada kad pogleda slike iz njihove posjete.

U komentaru ispod fotografije Baralija je navela poređenje kako je Benjaminina slika sa Draškom kao fotografija sa vjenčanja, dok je pak njena slika sa Kordićem kao fotografija na kojoj izgleda kao nakon dvoje djece.

Na Twitteru su joj mnogi zamjerili zbog neumjesnog komentara. Saša Magazinović iz SDP- a je rekao: "Draga Irma da si ti postala gradonačelnica i neko tebe ovako komentarisao, Benjamina Karić bi reagovala. 

Bh. režiser Dino Mustafić je dodao kako se radi o nepristojnom komentaru od Baralije, te da je to "začuđujući i malograđanski komentar koji je žutilo, mentalno i stvarno."

(SB/Pressmedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...