NOVI "ZMAJ" NE KRIJE ODUŠEVLJENJE: Sin legendarnog reprezentativca Bosne i Hercegovine zaigrao u najdražem dresu, oglasio se i Edin Džeko...

Luka Misimović, sin nekadašnjeg i proslavljenog bh. reprezentativca Zvjezdana, zaigrao je jučer u dresu BiH.

  • Sport

  • 24. Jun. 2021  24. Jun. 2021

  • 3

U-17 reprezentacija BiH odigrala je jučer prijateljski meč u Zenici protiv selekcije Crne Gore, koja je slavila sa 1:0.

U ovom susretu zaigrao je i Luka Misimović, sin nekada velike zvijezde Bundeslige i reprezentacije BiH. On je imao nekoliko nastupa u još mlađim selekcijama, ali sada je ipak riječ o kadetskoj reprezentaciji koja bi trebala da iznjedri nove "Zmajeve".

Na Instagramu je napisao da je posebna čast igrati za svoju zemlju, a čestitke su stigle sa svih strana. Podržao ga je i bh. reprezentativac Edin Džeko.

Luka je odlučio krenuti stopama svog oca i trenutno igra za kadete TSV Minhena 1860, a ima samo 16 godina. Inače, ima ulogu ofanzivnog veznjaka, baš kakvu je njegov otac igrao tokom karijere.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...