ČEGA SE PLAŠI VUČIĆ: Danas je iznio sve svoje strahove...

"Užasno se plašim nadolazeće jeseni i užasno se plašim za nevakcinisano stanovništvo."

  • Regija

  • 27. Jun. 2021  28. Jun. 2021

  • 0

Tokom obraćanja novinarima nakon završene združene taktičke vežbe "Munjeviti udar", predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se i teme novog "delta soja" koronavirusa.

"Užasno se plašim nadolazeće jeseni, i užasno se plašim za nevakcinisano stanovništvo. Mi ćemo krenuti verovatno da dajemo treću dozu vakcine. Ovaj delta soj kosi sve pred sobom, i kada dođe u većem obimu, plašim se da nećemo imati adekvatan odgovor. Britanija je cela vakcinisana, a imaju problem", rekao je Vučić. 

Vučić je kazao da je delta soj stigao sigurno u Srbiju i da samo još uvijek nije detektovan, i da je o tome razgovarao sa doktorom Goranom Stevanovićem, pišu srbijanski mediji. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...