MISTERIOZNA PORUKA SESTRE DŽENANA MEMIĆA: "Neki su već tamo gdje su odavno trebali biti, a neki će tek da budu..."

Tužioci Ćazim Hasanspahić i Dubravko Čampara najavili su da će uskoro podići optužnicu protiv ovih osoba, kao i nastavak istrage protiv novih osumnjičenih i njihovih saučesnika.

  • Društvo

  • 29. Jun. 2021  29. Jun. 2021

  • 1

Arijana Memić, sestra ubijenog mladića Dženana, objavila je status na Facebooku, u kojem je prokomentirala osobe koje su više od pet godina zataškavale smrt njenog brata.

- Neki su već tamo gdje su odavno trebali biti, a neki će tek da budu. Kojekakva piskaranja i uvrede od strane onih koji više od pet godina štite ubice moga brata, nas zaista ne dotiču. Hvala našim prijateljima, svima vama koji ste uz nas i zajedno s nama čekate pravdu! Jedino na šta vrijedi trošiti energiju jeste ova borba, da dođemo do kraja, do istine i pravde za našeg Dženana – napisala je Arijana Memić.

Neki su već tamo gdje su odavno trebali biti a neki će tek da budu. Kojekakva piskaranja i uvrede od strane onih koji...

Objavljuje Arijana MemićUtorak, 29. lipnja 2021.

Inače, u dosadašnjoj istrazi Tužilaštva BiH tretirano je sedam osoba. U pritvoru su Zijad Mutap, Alisa Ramić-Mutap, djevojka koja je kobne noći u februaru 2016. bila s Dženanom u Velikoj aleji kada je smrtno povrijeđen, a koja o slučaju nije željela ništa kazati pravdajući se amnezijom, policijaci Hasan Dupovac, Josip Barić i Muamer Ožegović, uposlenik hotela “Crystal”.  Nedžad Hrvat i Nebojša Veljović se brane sa slobode.

Tužioci Ćazim Hasanspahić i Dubravko Čampara najavili su da će uskoro podići optužnicu protiv ovih osoba, kao i nastavak istrage protiv novih osumnjičenih i njihovih saučesnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...