"SA OVAKVIMA BOSNA I HERCEGOVINA NEMA BUDUĆNOSTI…": Dragan Mektić u nevjerici nakon fotografija Elmedina Konakovića iz Turske…

Bivši ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine Dragan Mektić burno je reagirao nakon što su u javnost dospjele sporne fotografije lidera Naroda i pravde Elmedina Konakovića.

  • Mini market

  • 30. Jun. 2021  30. Jun. 2021

  • 2

"Ne mogu da shvatim ovakve ljude koji ovdje propagiraju građansku demokratiju, a ustvari, u duši im je islamski radikalizam i selafizam. S ovkvima BiH nema budućnosti“, poručio je Mektić.

Mektić je poručio da fotografije Elmedina Konakovića iz Turske izgledaju prilično uvjerljivo te da ih Konaković nije ni demantovao.

Podsjetimo, lider Naroda i pravde Elmedin Konaković u Turskoj se službeno sastao sa šejhom Abu Anasom, selefijskim vođom kojem su Nijemci zabranili djelovanje zbog radikalnih stavova i antikršćanskih izjava.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...