ZLATAN IBRAHIMOVIĆ DOBIO FILM: Glumi ga Albanac koji nevjerovatno liči na fudbalera (VIDEO)

Film je baziran na njegovoj autobiografiji “Ja, Ibra”, a scenarij filma potpisuju Jakob Beckman i David Lagercrantz.

  • Kultura

  • 30. Jun. 2021  01. Jul. 2021

  • 0

  Jedan od najboljih fudbalera 21. vijeka Zlatan Ibrahimović na jesen će dobiti film pod nazivom “Ja sam Zlatan”, a sada je objavljen i prvi zvanični trejler.  

Dok se Ibrahimović opušta na jahti uz Nadu Topčagić, i brine navijače Milana, vidjeli smo djelić onoga što nas čeka na filmskom platnu. Film je baziran na njegovoj autobiografiji “Ja, Ibra”, a scenario filma potpisuju Jakob Beckman i David Lagercrantz.

Režiser filma je Jens Sjögren, a iako je u pitanju igrani film baziran na knjizi – i sam Zlatan je bio uključen u projekat i pomogao je autorima koji su snimali u Švedskoj i Amsterdamu, prenosi Raport.ba.

Film se bavi njegovim počecima, teškom djetinjstvu nakon bijega sa Balkana, kada njegovi roditelji nisu imali novca ni za hranu, dok je problematični Zlatan znao i da upadne u nevolje na ulici, da se potuče..

Ipak, to ga je ojačalo i zato je danas Zlatan!

Ibrahimovića “od 17 godina” glumi švedski glumac Granit Rushiti, albanskog porijekla, a koji se također bavio fudbalom. Zanimljivo, počeo je u Malmeu, ali mu gluma bolje ide…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...