IZ BORDO TABORA: Krste Velkoski nosit će dres Sarajeva naredne...

Reprezentativcu Sjeverne Makedonije ovo je drugi mandat u Fudbalskom klubu Sarajevo. 

  • Sport

  • 01. Jul. 2021  02. Jul. 2021

  • 0

Kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, Krste Velkoski (33), nosit će bordo dres i u naredne dvije sezone.

Velkoski je danas zvanično produžio ugovor sa Bordo ekipom do 2023. godine.

"Veoma sam sretan zbog produženja saradnje, već šest godina mi je zadovoljstvo nositi bordo dres, ovaj klub i ovaj grad će zauvijek biti moj dom. Radujem se osvajanju novih trofeja i učinit ćemo sve da navijačima nastavimo izmamljivati osmijeh na lice", poručio je Velkoski, navodi se u saopćenju FK Sarajevo.

Reprezentativcu Sjeverne Makedonije ovo je drugi mandat u Fudbalskom klubu Sarajevo. 

Nakon nastupa u bordo dresu u periodu od 2014. do 2016., u julu 2017. godine ponovo se vratio u glavni grad Bosne i Hercegovine. Odigrao je ukupno 163 utakmice, postigao 53 pogotka, te na svoj konto dodao 35 asistencija, a Velkoski je za svoje igre, vjernost i odanost Bordo klubu nagrađen kapitenskom trakom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...