NAKON PORUKA IZ TREBINJA OGLASILA SE ŽELJKA CVIJANOVIĆ: "Salkić nema problem sa RS samo onda kada prima platu"

"Nikoga ne mrzimo, želimo samo da se poštuje Republika Srpska, njeni zakoni, njene institucije i konačno niko neće imati problem", navela je Cvijanović.

  • Politika

  • 03. Jul. 2021  

  • 1

Predsjednik RS Željka Cvijanović izjavila je potpredsjednik Ramiz Salkić nema problem sa RS jedino kada prima platu, ali da njegove loše poruke ne treba da je skrenu sa njenog puta, prenosi Srna.

Cvijanović je istakla da je neprinicipijelno da se ljudi koji uživaju sve moguće pogodnosti u RS i imaju određene pozicije, odnosno učestvuju u institucionalnom životu, ponašaju na takav način.

"To treba da nas drži budnim", rekla je Cvijanović novinarima u Trebinju, komentarišući jučerašnju Salkićevu izjavu o suočavanju srpskog naroda sa prošlošću.

Ona je navela da to predstavlja apsolutni višak za sve što bi trebalo da znači pomirenje, suživot ili stvaranje nekog boljeg ambijenta ovdje, te ukazala da je RS otvorena zajednica koja želi da živi sa svima.

"Nikoga ne mrzimo, želimo samo da se poštuje Republika Srpska, njeni zakoni, njene institucije i konačno niko neće imati problem", navela je Cvijanović.

Ona je istakla da ne razumije ljude koji su u stanju da šalju poruke mržnje i netrpeljivosti. “Očito je da oni sami sa sobom i u sebi nisu pomirili ono što treba da se pomiri, pa im je nemoguće da se pomire sa svima drugima oko sebe”, napomenula je Cvijanovićeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...