"MALI ČIN ZAHVALNOSTI": Stanivuković najavio da će svim građanima Srbije dati...

On je istakao da je opredjeljenje Banjaluke da snaži saradnju sa Srbijom na svim poljima

  • Društvo

  • 03. Jul. 2021  

  • 2

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković najavio je da će u narednim danima biti donesena Odluka koja će omogućiti građanima Srbije da se besplatno parkiraju na teritoriji grada Banjaluke, pišu Nezavisne novine.

Kako je kazao, svim građanima "naše bratske Srbije", koji posjeduju vozilo sa registarskim oznakama Republike Srbije, Grad Banjaluka omogućiće besplatno parkiranje na teritoriji grada.

"Ovaj čin je samo mali znak zahvalnosti za svu podršku koju predsjednik Republike Srbije, Vlada Republike Srbije i Grad Beograd pružaju Banjoj Luci i cijeloj Republici Srpskoj", rekao je gradonačelnik.

On je istakao da je opredjeljenje Banjaluke da snaži saradnju sa Srbijom na svim poljima, te da će u ponedjeljak biti poznato više detalja o samoj Odluci i početku njene primjene.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...