ŠTA SE DOGAĐA U SREDNJOJ BOSNI: U Kiseljaku se za ovo pripremaju danima…

U Kiseljaku je odluka na snazi gotovo godinu dana, a priča je pokrenuta tokom lockdowna.

  • Ekonomija

  • 05. Jul. 2021  

  • 0

Radnici u privatnom sektoru u BIH, posebno u uslužnim djelatnostima, često rade prekovremeno. Inicijative o zabrani rada nedjeljom do sada nisu naišle na odobravanje. Ipak, neradna nedjelja postoji u Livnu, Kiseljaku, Višegradu i Mrkonjić Gradu. U Kiseljaku je odluka na snazi gotovo godinu dana, a priča je pokrenuta tokom lockdowna.

Ukoliko vas u nedjelju put dovede do Kiseljaka, osim dežurne apoteke i benzinske pumpe ništa drugo nećete naći u ponudi. Pripeme za zasluženi odmor počinju već od sredine sedmice...

Pogledajte šta su novinari O kanala zabilježili na licu mjesta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...