PRAZNIK ZA OČI: Da li Monica Belucci ima zamjenu?

Deva jako liči na Monicu, a zanosna glumica položajem tijela na naslovnici jasno pokazuje da je došlo vrijeme za nove generacije.

  • Žena

  • 05. Jul. 2021  05. Jul. 2021

  • 0

Glumica Monica Belucci i njena kćerka Deva Cassel naslovne su zvijezde italijanskog izdanja magazina Vogue.

Reditelj Emanuele Farneti u svom uvodnom tekstu piše: „Monika je željela da napravi gest i da se skloni, i tako prepusti reflektor Devi. Priznajmo – oslobađanje mjesta za one koji dolaze poslije (kćerka, nasljednica) nije nešto što smo navikli da često viđamo. Tako Deva za koju poznati modni fotograf Paolo Roversi kaže: ‘Osjetio sam iste emocije koje sam osjećao i sa Natalijom Vodianovom i Kate Moss. Emocija pred čistom lhepotom’, i njenih šesnaest godina otvaraju izdanje koje je u potpunosti posvećeno njenom uzrastu “.

Zajedničku naslovnicu Vogua objavio je Vincent Cassel, otac Deve i bivši muž Monice Belucci, uz riječi: „Porodične veze”.

Deva jako liči na Monicu, a zanosna glumica položajem tijela na naslovnici jasno pokazuje da je došlo vrijeme za nove generacije. Tu je majčinski zaštitnički zagrljaj, prije nego što 16-godišnja Deva krene svojim putem, u svijet.

Deva se prvi put u javnosti formalno pojavila Milanskoj Nedjelji mode za muškarce u decembru 2019. a malo prije toga je počela da gradi manekensku karijeru, a zanimljivo je da je sve do tad njen Instagram profil bio zaključan za javnost.

U aprilu je 2019. potpisala svoj prvi ugovor sa modnom kućom, i to za snimanje reklame za parfem koje se odigralo u Italiji, dok je cijeli svijet video njene slike sa prvog snimanja u bikiniju, i to za Dolce & Gabbana parfem, na jezeru Komo, piše Nova.rs.

Nakon što je dospjela u žižu javnosti, mlada Kasel je predstavila i dečka s kojim se zabavlja, a u pitanju je model Luca Salandra. sa kojim, u društvu starije sestre i prijatelja često uživa u Sen Tropeu. I Luka je, poput nje, francusko-italijanskog porijekla.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...