PROCURIO VIDEO IZ TURSKOG RESTORANA: Pjanić u dobrom društvu uživao u skupocjenim delicijama...

Miralem Pjanić se još uvijek nalazi na ljetnom odmoru i čini se da se ne zamara previše gdje će igrati naredne sezone.

  • Šareni svijet

  • 06. Jul. 2021  

  • 0

Bh. igrač je sa prijateljem Marcom Boriellom odlučio s Ibize da otputuje na Mikonos gdje zaista uživaju u odmoru.

Pjanić je sinoć posjetio restoran poznatog kuhara Nusreta Gokcea koji je poznatiji kao Salt Bae, te su se počastili zlatnim odreskom čija je cijena čak 1.200 eura.

Turski kuhar iskoristio je priliku da sam posluži ovaj odrezak Pjaniću i Boriellu koji su sve to zabilježili, a bh. reprezentativac je nakon toga objavio video na Instagramu.

U restoranu "Nusr-Et" imate mogućnost da naručite zlatni odrezak (Tomahawk Ribeye Steak ili Cowboy Ribeye), a njihova cijena je čak 1.200 eura jer je obložen 24-karatnim zlatom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...