„MORAM PRIZNATI DA ME JE OVA VIJEST UZNEMIRILA…“: Irma Baralija uzburkala duhove, oglasila se i Ivana Marić…

Potpredsjednica Naše stranke Irma Baralija objavom na društvenim mrežama uzburkala je duhove.

  • Mini market

  • 07. Jul. 2021  

  • 8

„Moram priznati da me ova vijest pogodila više nego neke druge sličnog sadržaja, najviše Jer su pare uzeli od djece i od obrazovanja“, poručila je Baralija, komentiravši vijest kako „SDA-ovo ministarstvo u Hercegovini sa 220.000 maraka godišnje finansira TV Herceg-Bosne“

„Uzmi od obrazovanja i baci na HDZ glasilo. To su ti SDA prioriteti“, poručila je Baralija.

Nakon svega oglasila se i politička analitičarka Ivana Marić.

„Ja vjerujem da će SDA uspjeti narodu objasniti kako je i za ovo kriva Irma Baralija ili neko drugi iz opozicije. Ne bio oni pomogli HDZ-u, kao ni HDZ njima. Kao da bi oni njima nešto dali samo da bi nečija žena ostala direktorica jedne bolnice, recimo“, poručila je Ivana Marić.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...