CURE PIKANTERIJE IZ INTIME BIVŠEG PREDSJEDNIKA I PRVE DAME SAD-a: Nakon ovoga svi se pitaju živi li Slovenka još uvijek s Donaldom Trumpom...

Bivši prvi par možda jede za ograđenim stolom, navodi Wolff nadalje u svojoj knjizi, ali dobivaju aplauz kad stignu na večeru.

  • Svijet

  • 08. Jul. 2021  08. Jul. 2021

  • 0

U svojoj knjizi 'The Final Days of the Trump Presidency' američki novinar i pisac Michael Wolff tvrdi da bivši američki prvi par večera sam za ograđenim stolom.

U privatnom klubu na Floridi par živi otkako je Trump u januaru napustio Bijelu kuću, a rezultat toga je, šali se Wolff, promjena uvjeta za ulazak u poznati klub.

"Jedina kvalifikacija za članstvo koja sada nadmašuje stvarne troškove (250.000 dolara u odnosu na 150.000 prije predsjedničkog mandata, plus pozamašna godišnja naknada) jeste biti ponizan Trumpov obožavatelj", kaže Wolff u svojoj knjizi, u kojoj tvrdi i da je Trump potpuno uvjeren da su mu izbori ukradeni u drskom puču te da sebe vidi kao najmoćniju političku osobu u SAD-u.

Wolff tvrdi i da nije sasvim jasno koliko Melanija zapravo boravi u suprugovom odmaralištu i živi li uopće s njim.

"Melania možda živi ovdje. Tokom četiri godine u Bijeloj kući nikad nije bilo sasvim jasno koliko vremena provodi tamo, a koliko u kući u Marylandu, u kojoj je smjestila svoje roditelje", piše Wolff i dodaje kako je osoblje Bijele kuće uvijek pazilo da se ne raspituju o tome ili otvoreno pitaju te da ta situacija nije sasvim jasna ni u Mar-a-Lagu.

Wolffove tvrdnje odbacila je Trumpova glasnogovornica Liz Harrington.

"Michael Wolff proveo je više od dva sata u intervjuima s predsjednikom Trumpom i nikad ga nije pitao o lažnim tvrdnjama koje sad iznosi. Da je, predsjednik Trump bi ih odbacio, ali umjesto toga Wolff je odlučio pokušati zaraditi na knjizi s više fake newsa", rekla je za Daily Mail Harrington.

Bivši prvi par možda jede za ograđenim stolom, navodi Wolff nadalje u svojoj knjizi, ali dobivaju aplauz kad stignu na večeru. Njegovi gosti i kolege ustaju na svojim mjestima kako bi pljeskom pozdravili bivši prvi par kad dolazi u trpezariju.

Međutim Wolff tvrdi da je ovaj spektakl zapravo dobro uvježbana izvedba, a da Trumpovo pojavljivanje zbog pljeska ima smisla koliko i popločani dio dvorišta u kojem jedu.

Naime kad je Melania na večeri s Trumpom, par sjedi sam za ograđenim stolom u centru tog popločanog dijela.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...