NA POMOLU JE PREOKRET: Barcelona Miralema Pjanića ponudila klubu iz Njemačke, ali nije jedini...

Ugovor sa Barcelonom Miralema Pjanića veže još tri sezone, a godišnja plata mu je nešto veća od osam miliona eura.

  • Sport

  • 08. Jul. 2021  

  • 0

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti redove Barcelone.

Pjanić se nije najbolje snašao, a kako se bližio kraj sezone bilo je jasno da u budućnosti nizozemski stručnjak neće računati na usluge bh. reprezentativca.

Navodno su iz Barcelone ponudili Pjaniću i raskid saradnje do kojeg nije došlo, a u posljednje vrijeme se sve više spekulira sa imenima klubova u kojima bi mogao nastaviti karijeru.

Povezuje se Pjanić tako sa Juventusom, Interom i Tottenhamom, a posljednje informacije iz Španije govore da će ga Barcelona pokušati iskoristi u misiji dovođenja Danija Olma.

Pojedini španski mediji tvrde da Barcelona svim silama u svoje redove iz Leipziga želi dovesti Olma koji je kao 15-godišnjak napustio čuvenu La Masiju i preselio se u Zagreb, tačnije u Dinamo.

Barcelona je njemačkom klubu navodno spremna ponudi Martina Braithwaitea, Samuela Umtitija i Miralema Pjanića za Olma. Naravno, i određeni dio novca bio bi uključen u ovu razmjenu.

Podsjetimo, Pjanić je u Barcelonu stigao u razmjeni sa Juventusom za Arthura Mela, a u dresu katalonskog tima odigrao je 30 utakmica i nije imao učinka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...