GORICA DODIK U PRIRODNOM IZDANJU NA PLAŽI: Poslala poruku kritičarima...

Svojom današnjom objavom otkrila je da je otišla na odmor, a uz fotografiju koju je objavila poslala je i poruku pratiteljima

  • Mini market

  • 10. Jul. 2021  

  • 2

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, u posljednje vrijeme pažnju javnosti izaziva čestim i nerijetko kontroverznim objavama na svom Twitter profilu, a nije joj mrsko ni upuštati se u rasprave sa neistomišljenicima.

Svojom današnjom objavom otkrila je da je otišla na odmor, a uz fotografiju koju je objavila poslala je i poruku pratiteljima.

Naime, Gorica je objavila fotografiju na kojoj se u minijaturnom bikiniju i bez trunke šminke raskomotila na pijesku, te poručila:

"Pozdrav za dežurne kritičare", te im poslala poljubac.

Da li će Gorica pauzirati i od tvitanja dok je na odmoru, ostaje nam da vidimo.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...